Jak wybrać szampana na sylwestra?
Jak wiadomo Szampan jest dobry na każdą okazję, a na sylwestra jest wręcz nieodzowny. Na co zwracać uwagę wybierając Szampana na Sylwestra?
Jak wiadomo Szampan jest dobry na każdą okazję, a na sylwestra jest wręcz nieodzowny. Na co zwracać uwagę wybierając Szampana na Sylwestra?
Na rodzinne świąteczne spotkanie zamów pyszności ze swojej ulubionej restauracji. Nawet najmniejsze zamówienie to ważna cegiełka w kierunku odbudowywania polskiej gastronomii.
Gastronomia znalazła się w tragicznej sytuacji. Ale to nie moment wciskania hamulca, tylko czas ostrzeżenia noży. Każda sytuacja, nawet tak zła jak ta obecna, w końcu minie. To najlepszy czas, by zacząć robić, to na co zwykle nie mieliśmy czasu. No właśnie, czyli co konkretnie?
Wywiad dla magazynu Food Service. Agnieszka Szydziak rozmawia z nami o tym jak ważna w biznesie gastronomicznym jest komunikacja i gra do jednej bramki.
Zarządzanie zespołem restauracji jest ryzykowne i pełne pułapek. Dlaczego warto przeprowadzać symulacje sytuacji kryzysowych w restauracji?
Poznaj 10 cech i kompetencji dobrego szefa kuchni.
Odsłuchaj zapis naszej rozmowy w radiu Kampus w audycji Marcina Kuca “Jaja w kuchni”.
O tym jak znaleźć równowagę w życiu i pracy opowiadają bohaterowie naszego mini dokumentu: Patrycja Wąsiakowska, Agata Wojda, Darek Barański, Robert Trzópek i Bogdan Gałązka. Scenariusz i reżyseria: Patrycja SiwiecZdjęcia i montaż: Krzysztof KudelskiWystąpili: Patrycja Wąsiakowska, Agata Wojda, Darek Barański, Robert Trzópek i Bogdan Gałązka. Zamów…
Od wczoraj rozpoczęła się nowa era w gastronomii. Nowa normalność wyznaczona dystansem społecznym, z jednej strony podszyta strachem, a z drugiej gorączkowym entuzjazmem wynikającym z wielodniowej izolacji.
Serwis i sprzedaż to czynniki, które w dużym stopniu wpływają na przetrwanie restauracji. Profesjonalny serwis wzmacnia sprzedaż i ją uwiarygodnia.